Idei pentru un interior rustic

Reinventeaza atmosfera de alta data prin intermediul unor accente rustice. Astfel, locuinta in tonuri moderne va avea un iz natural, familiar.

Contact

          O buna parte din elementele deja existente iti pot fi de ajutor in cazul in care iti doresti sa creezi o atmosfera populara in locuinta.

         Tamplaria din lemn, lambriurile, grinzile expuse, un cabinet din lemn al carui finisaj nu este perfect, sunt accente pretioase la care nu ar trebui sa renunti nici in ruptul capului.

Acestea, alaturi de alte cateva detalii iti vor garanta succesul unui ambient confortabil.

Incepand cu usa de intrare si finalizand cu baia, fiecare incapere, fiecare colt, va asimila intr-un mod firesc un mic accesoriu rustic.

Granita dintre interior si exterior, veranda si usa de la intrare, trebuie sa surprinda aceeasi atmosfera pe care doresti s-o imprimi decorului tau.

Decoratiuni simple precum o vaza din lut, o sculptura din lemn sau piatra, un presulet din rachita si o zona verde in care culoarea sa abunde iti sunt detaliile de care ai nevoie.

          Bucataria va capata o noua infatisare prin intermediul funiilor de usturoi sau ceapa atarnate de grinda la vedere sau de suportul pentru oale si tigai.

Strachinile din lut, pictate, o carafa in loc de vaza pentru daliile imbujorate, fructe specifice tarii noaste, si voila un decor 100% autohton.

Pentru un impact si mai puternic alatura acestor elemente o masa din lemn, textile cu imprimeuri speciale si un covor tesut la razboi. Ferestrelor ofera-le perdele albe, bogate in falduri, care sa acopere doar o portiune din inaltimea geamului.

In camera de zi, spatiul mult mai generos iti permite si o abordare artistica, pe peretii albi, imblanziti de pardoseala din lemn, integreaza fotografii si picturi sugestive.

Prezenta unui semineu va fi inestimabil mai pretioasa pentru ca acesta va deveni un erou al incaperii de familie.

In cele din urma ne mutam privirea spre baia pe care o poti aduce la aceleasi standarde prin culoare. Combina verdele matur cu maroul scoartei de copac sau albul pur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Sursa: www.casamea.ro

Share