Casa cu decor african

Casele cu decor african ofera sentimentul exotic din Africa, indiferent cat de departe este casa de continent.

Contact

Decorul african poate fi in diverse stiluri, in functie de zona din Africa de unde stilul este originar. De exemplu, stilurile originare din Maghreb unesc influentele africane cu cele din Orientul Mijlociu si Arabia Saudita, in timp ce decorul asemanator partii estice aduce influente din Europa din zilele de colonizare.


Cum sa decorezi o casa in stil african?
Cand iti planifici un proiect pentru decorarea locuintei tale in stil african, trebuie sa cunosti cat mai bine obiceiurile africane exacte ale stilului pe care il alegi.


Indiferent de care parte a continetului ai ales-o, stilul african este in mare parte despre alaturarea elementelor naturale cu lumina si culorile vibrante. Rosu, galben si negru sunt culorile care aduc aminte de designul African. Deoarece culorile inchise alaturi de cele deschise pot oferi senzatia unei camere mici, trebuie sa iti dai seama cum sa te limitezi atunci cand le folosesti. Cel mai simplu este sa nu vopsesti peretii cu aceste culori, ci accesoriile din locuinta. Astfel este si mai usor sa inlaturi obiectele care ti se par in plus in decorul tau.

Obiectele de arta indigena sunt de asemenea important pentru un decor african, indiferent daca sunt aduse din Africa sau sunt doar imitatii. Arta africana este plina de inteles. Statuile sculptate manual care sunt cunoscute pentru ca aduc pace, sanatate, bani, longevitate sunt foarte comune. Totodata, vasele cu simboluri ale triburilor africane sunt foarte cunoscute. Gaseste exact obiectele pe care sunt simbolizate elemente caracteristice tie sau familiei tale pentru a adauga ceva unic casei tale.


Pentru a obtine un decor cat mai original, incearca sa umpli spatiile cu piese autentice africane.

 

 

 

 

 

Share

 

 

 

 

 

 

Sursa: www.magazinuldeamenajari.ro