Decor stylish cu ajutorul culorilor

Contact

Modalitati simple de a-ti “colora” lumea.
Daca te-ai plictisit de vechiul tau decor, poti sa il schimbi cu usurinta. Poti sa realizezi un decor nou, stylish, cu ajutorul culorilor.
Iti oferim cateva trucuri despre ce culori sa folosesti si care sunt cele mai bune modalitati de a incorpora aceste culori in casa ta.

Inveseleste usile exterioare
O modalitate simpla si rapida de a inviora aspectul casei tale este sa vopsesti usile exterioare. Usa de la intrare ofera un indiciu vizitatorilor despre ceea ce vor gasi in interior. Nu-ti fie teama sa folosesti culoarea care sa-ti reflecte personalitatea. In 2012, albastrul navy, ultra-stralucitor, este cea mai hot culoare pe care o poti folosi pentru exterior.

Foloseste culori indraznete pentru hol
Pentru holul principal, sunt ideale culorile indraznete sau tapetul dramatic, cu imprimeu, deoarece oamenii nu stau prea mult in aceasta incapere. Intampina-i pe cei ce-ti trec pragul casei cu o paleta de culori care sugereaza caldura, personalitate si bun venit. Din moment ce holul este, de obicei, un spatiu mic, iti poti permite luxul de a folosi un tapet extravagant sau un tapet pictat de un designer.

Schimba accesoriile de la baie
Baia este, de obicei, trecuta cu vederea atunci cand vine vorba de modalitati de a adauga o pata de culoare casei tale. Opteaza pentru vopsirea peretilor intr-o culoare neutra astfel incat sa folosesti accesorii intr-o varietate de culori si modele. Schimba accesoriile din baie regulat, pentru a se potrivi cu o anumita tema sau ori de cate ori ai chef de ceva nou. Alege in aceasta primavara accesorii pentru baie in nuante stralucitoare de galben, verde sau purpuriu.

Adauga detalii interesante usilor de interior
In timp ce este intotdeauna indicat sa vopsesti fata exterioara a usilor de interior cu aceeasi culoare, pentru continuitate si pentru un aspect armonios, nu sunt reguli in ceea ce priveste culoarea folosita pentru fata interioara a acestora. Ideea de baza in ceea ce priveste usile de interior este ca, din moment ce aceste se inchid, in spatele lor poti folosi orice culoare vrei, nu trebuie sa fie la fel ca in restul casei. O optiune ar fi sa vopsesti partea interioara a acestor usi in aceeasi nuanta ca cea a peretilor. Sau, daca vrei sa adaugi o pata de culoare incaperii, opteaza pentru culori distractive, indraznete, in contrast cu nuanta peretilor.

Foloseste un tapet din panza
Dupa mai multi ani in care a fost lasat deoparte, tapetul este din nou in voga in materie de decor. Daca iti place ideea de a adauga culoare, imprimeuri sau textura casei tale dar nu vrei sa folosesti tapet pe intregul perete sau in intreaga camera opteaza pentru un tablou mare din panza, pe care il poti procura de la un magazin de arta.

Sursa: perfectlady.ro

Share