Stilul anilor ’70 revine in forta!

Era „disco” se bucura de o „renastere”, acum mai mult ca niciodata. Iata 7 trucuri prin care poti aduce „savoarea” anilor ’70 la tine acasa:

Contact

1.  Imbratiseaza stilul etnic eclectic. Creeaza un mixt din imprimeuri florale sau dungi si mergi pe aceeasi culoare sau paleta de culori complementare.

2. Lasa natura sa iti invadeze casa, insa nu oricum, ci intr-un mod ingenios. Ai nevoie de un bol sau o vaza din sticla transparenta, cu deschidere mare, in care sa poti reproduce o mica gradina din plante, flori si pietris/nisip/pamant. Iti vor inviora camera cum nici nu te-ai gandit!

3. Keep it simple! In timp ce living-ul, bucataria sau dining-ul sunt „guvernate” de imprimeuri colorate si materiale/tesaturi indraznete, dormitorul trebuie sa ramana acea zona linistita, in care sa te poti retrage la sfarsitul zilei. Foloseste doar tesaturi de in, canepa pentru un plus de confort.

4. Aprecieaza kitsch-ul! Iti vine sa crezi sau nu, dar au existat vremuri in care kitsch-ul era un lucru pe care toata lumea si-l dorea. Astazi, poti reproduce atmosfera cu cateva elemente mici de acest gen, pentru a nu supra-incarca decorul, cum ar fi niste vase de ceramica.

5. Recicleaza! Invata sa iti construiesti diverse lucruri – cum ar fi o masuta pentru curte- din materiale vechi. Va avea un aspect chic si iti va da multa satisfactie.

6. Scoate arsenalul de vesela colorata! Indrazneste si, in cazul in care nu ai de la bunica, achizitioneaza-ti tot felul de seturi in culori statement. Bucataria ta va prinde viata!

7. Nu stiu cat de bine stai cu crosetatul/tricotatul, insa anii ’70 aduc in prim-plan macramé-ul.

 

 

 

Sursa: casamea.ro
Share