Program de Paşte în Capitală: la târg sau la mall

Program de Paşte în Capitală: la târg sau la mall

În Parcul Cişmigiu, găsiţi şi mâine expoziţii de fl ori sau târguri cu obiecte meşteşugăreşti. Dacă vreţi la cumpărături, mall-urile au program între orele 12.00 şi 22.00.

Chiar dacă vremea nu se anunţă prea frumoasă pentru acest sfârşit de săptămână, nu puteţi sta în casă.

Dacă n-aţi apucat să cumpăraţi cadourile pentru cei dragi, târgul de la sala Dalles este deschis şi astăzi, între orele 10.00 şi 22.00. Găsiţi ornamente fistichii pentru masa de Paşte, ouă încondeiate, decoraţiuni, jucării, ba chiar şi dulciuri.

Pe Iepuraş îl găsiţi şi la Târgul Cărtureştilor, de pe strada Arthur Verona. Pe lângă produse lucrate manual, găsiţi acolo ceaiuri, cărţi şi produse de colecţie.

Spectacole la Foişor şi expoziţie de iepuraşi

Şi mâine, în prima zi de Paşte, se organizează târguri şi expoziţii în mai multe parcuri din Capitală. În Cişmigiu, târgul meşteşugarilor se dechide astăzi la ora 10.00, la fel şi expoziţia de flori şi de iepuraşi.

Distracţia pentru copii e asigurată de plimbările cu trăsura sau cu poneii. Va fi şi un program artistic, în Foişor, unde, între orele 16.00 şi 17.00 va cânta cvartetul „Anima”, urmând să intre pe scenă cvartetul „Arpeggione”. Spectacolul va fi încheiat de grupul „Passione”.

Târgul şi expoziţiile vor fi deschise şi luni, având acelaşi program ca în prima zi de Paşte. Plimbări cu vaporaşul în Herăstrău În Herăstrău, mâine şi luni vă puteţi plimba gratuit cu vaporaşul. Plecările se fac începând cu ora 11.00, de la Debarcaderul Central.

Dacă vreţi să faceţi cumpărături, mall-urile sunt deschise şi mâine, de la 12.00 la 22.00, magazinele, restaurantele, cafenelele şi cinematografele având program ca într-o zi obişnuită. 11 este ora la care încep plimbările gratuite cu vaporaşul în Parcul Herăstrău.

Pastramă de miel găsiţi la Obor

Dacă n-aţi avut timp să preparaţi mâncărurile tradiţionale de Paşte, la Obor este în continuare deschis „Târgul de Paşte cu Iepuraşul prin Obor”. Bucătari din mai multe zone ale ţării vor veni să întindă în faţa bucureştenilor preparate precum pastramă de miel, drob, pască şi cozonaci cu nucă.

Veselie mare va fi însă în parcul de distracţii Terra Park, din sectorul 6. Luni, va avea loc şi un spectacol pentru copii, găzduit de Milo, porumbelul voiajor care e mascota Terra Park.

 

Sursa: EVZ.ro
Share

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *