Cada, piesa de rezistenta intr-o baie clasica

Baia clasica este considera de multi un simbol al elegantei, opulentei, al statutului social al unei persoane dar si al personalitatii acesteia.

Contact

Baia clasica este destul de pretentioasa si are nevoie de spatiu in care sa fie amenajata, de mobilier si accesorii adecvate. Stilul victorian este cel mai des intalnit intr-o baie clasica, insa astazi exista o multime de variatiuni ale acestuia, incat vei avea de unde alege.

Piesa „vedeta” este fara indoiala cada. Aceasta este de sine statatoare, „neincastrata”, cu picioruse sau fara, din materiale care mai de care mai extravagante.

Forma cea mai des intalnita este cea „rotunjita”, de culoare alba, realizata din ceramica, insa cuprul si nichelul sunt materiale noi care ofera un look glamour baii clasice. Acestea sunt alegeri indraznete potrivite persoanelor carora nu le este frica sa iasa in evidenta.

De asemenea, cada clasica poate avea si o forma dreptunghiulara, cu un design exterior placut, o alegere potrivita pentru un aspect masculin al baii.

Exista si editii limitate precum aceasta cada realizata din fonta peste care au fost aplicate 8000 de cristale Swarovski care emana opulenta prin fiecare cristal.

O alegere extravaganta este si aceea de a instala cada in centrul dormitorului (si el clasic). Acesta va deveni o camera de rasfat absolut.

 

Sursa: casamea.ro
Share