Spatiile mici si tapetul

In mod normal spatiilor mici nu le sunt recomandate culorile indraznete sau formele geometrice indraznete.

Contact

Insa, ca in majoritatea cazurilor, exista si exceptii, exceptii pentru cei care au curajul sa fie originali, sa iasa din anonimat, care vor sa puna in evidenta si spatiile reduse ca suprafata.

Tapetul nu doar creeaza o noua viziune asupra peretelui, acesta poate acoperi si unele imperfectiuni, lasand impresia de suprafata lina, perfecta.

In plus, in functie de modelul ales, de forma geometrica, el poate creea senzatia de profunzime, tapetul, din punct de vedere optic poate transforma o incapere intr-una mai inalta decat este in realitate. Imbracarea peretilor intr-un material deosebit va aduce un strop de originalitate acolo unde spatiul este lipsit de personalitate.

\

In functie de imaginatie, tapetul isi poate largi aria de intrebuintare, el devenind suficient pentru evidentierea unui colt sau a patului din dormitor.

De asemenea, acesta depaseste granitele dormitorului si livingului putand fi aplicat cu succes pe peretii din baie sau chiar pe cei din bucatarie. Totul se rezuma la imaginatie si la atmosfera pe care doresti s-o instalezi intr-o anumita incapere, indiferent ca vorbesti de zona de acces, baia de serviciu, dining sau mobilierul de bucatarie.

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro

 
Share