Încă o bancă din România te ajută să îți plasezi banii în străinătate

Încă o bancă din România te ajută să îți plasezi banii în străinătate

Millennium Bank oferă românilor posibilitatea să facă investiții în străinătate, prin parteneriatul încheiat cu Franklin Templeton Investments, care asigură realizarea de plasamente în 11 fonduri de investiţii din Luxemburg.

Astfel, Millennium Bank le va oferi clienţilor Prestige 11 fonduri domiciliate în Luxemburg, care sunt administrate de echipe experimentate din cadrul Franklin Templeton şi care variază de la instrumente cu venit fix până la acţiuni, de la strategii de valoare până la cele de creştere şi de la fonduri cu expunere pe o singură ţară până la cele regionale şi globale.

Franklin Templeton Investments, care are birouri în peste 30 de ţări din întreaga lume şi oferă o gamă largă de soluţii şi servicii de investiţii în mai mult de 150 de ţări, este deja partener al grupului Millennium bcp în Portugalia şi în Grecia.

Lansată la începutul lui 2011, linia de business Prestige a Millennium Bank se adresează clienţilor care au economii de cel puţin 20.000 de euro sau venituri lunare de minimum 1.400 de euro, prin produse şi servicii financiare dedicate, precum şi printr-o reţea de distribuţie specială şi manageri de relaţii cu clienţii dedicaţi. Clienţii Prestige ai băncii mai au acces la fonduri globale administrate de ING Investment Management, precum şi la fonduri locale administrate de Pioneer Asset Management.

 

 

Sursa: capital.ro
Share

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *