Casele viitorului

Imaginaţia arhitecţilor nu are limite. Asa arata casele viitorului..

Contact An Agent

Imaginaţia arhitecţilor nu are limite. Cum arată casele viitorului

 

Casa Mercury-in formă de picătură de ploaie, are înglobate cele mai noi tehnologii de iluminat, audio şi video. Locuinţa funcţionează cu energie solară, iar exteriorul este din marmură subţire.
Casa Airdrop-gândită ca un răspuns la problemele apărute după tsunamiul din Asia şi uraganul Katrina, casa Airdrop poate oferi adăpost de urgenţă supravieţuitorilor unui dezastru. Ea poate fi paraşutată în zonele problemă.

Casa Birds-cu silicon şi sticlă la exterior casa Bird din Kuala Lumpur este o locuinţă durabilă, structura sa colectând apa de ploaie şi beneficiind de avantajele energiei solare şi eoliene. Plasarea sa pe un dig nu este întâmplătoare, ci are un rol energetic.

Casa Dupli-design futurist pentru o casă cu trei etaje din Germania. Structura se lărgeşte la ultimul nivel pentru a oferi o panoramă deosebită asupra zonei înconjurătoare.

 

Casa Komb-poate fi casa perfectă pentru o familie de ecologişti. Karim Rashid, arhitectul care a desenat-o, s-a născut în Egipt şi a studia în Canada şi Italia. Apa este încălzită cu panouri soare, este construită din materiale refolosibile, iar structura reutiliează apa gri şi pluvială. Poate fi montată şi demontată.

Casa Shell-de sus poate fi confundată cu o navă spaţială, poate părea că nu aparţine „acestei lumi”. Firma de arhitectură ARTehnic din Japonia oferă un design neobişnuit, dar cu toate acestea are principii solide de proiectare în spatele ei. Ferestrele largi permit luminii naturale să pătrundă în interior.
Casa Edge-arhitecţii polonezi au început construcţia Casei Edge în 2008, iar locuinţa se pretează pentru zonele deluroase sau de munte. Se remarcă acoperişul abrupt, care pare că se întinde complet.

Casa Klein-o casă specială pentru un proprietar neconvenţional. Este posibil să ai nevoie de o hartă, o busolă sau un GPS când o vizitezi. Locuinţa a fost contruită după principiul matematicianului german Felix Klein privind suprafeţele non-orientabile sau zonele bidimensionale, folosindu-se tehnici speciale.

Casa Wright-inspirată de casele din Africa de Sud care au acoperişul din stuf, casa Wright propune o soluţie exterioară curbată pentru a se crea spaţiu pentru un dormitor nou, două birouri şi un centru de divertisment. Designul exterior impresionează prin forma sa, iar interiorul este fidel tradiţiilor locale. Structura oferă o deschidere spre zonele înconjurătoare, iar în interior s-a folosit lemn, plută şi sticlă.

Casa Ecopod-casa Ecopod este destinată celor care le place să călătorească. Este o casă stil container, făcută din cauciuc reciclat de la anvelopele aruncate. Uşor de mutat, ea dispune de un panou solar de 80 de watt. Poate înlocui cu succes rulota.